top of page

OM OSS


Vi är systrar från Halmstad som tillsammans flyttade till Stockholm och startade en ateljé för att tapetsera möbler och sy gardiner. Vi delar vårt stora intresse och passion för textilier, vilket vi tror kommer från vår mamma som ofta sydde när vi var små. Efter några år öppnade vi tygaffären Les Tissus Colbert med inriktning på extra breda tyger av högsta kvalité. Vi drev butiken i 20 år, konsulterade inom textil och tog inredningsuppdrag.


Lite om Helena


Helena inreder med färg och textil av ett klassiskt uttryck som andas kvalitet. Helena ärutbildad inom textil och färglära och har inrett många hem, kontor och hotell. Åregården,Sandviks herrgård och Moumo är några exempel.

 

Lite om Lisa

Vi är unika som inredare genom att vi besitter lika mycket kunskap i det tekniska vad gäller montering och sömnad som i att guida rätt vad gäller urval av tyg, kvalité och färg. Vi ser vad som är rätt och fel och vet vad som fungerar. Vi låter möbler, färg och konst samverka för att skapa intressanta miljöer som gör intryck på människor.

 

"Vi skapar hem och kontor med rätt energi"


 

”Jag är tygoman som förespråkar textilier för att skapa en härlig ombonad känsla. Genom dess vågiga form blir allting mjukare.

Som bonus åstadkommer textilier dessutom ljudabsorption, mörkläggning och lagom temperatur vid olika årstider.”

bottom of page