top of page

OM OSS


Vi är systrar från Halmstad som flyttade till Stockholm och startade en ateljé för att tapetsera möbler och sy gardiner. Vi delar vårt stora intresse och passion för textilier, vilket vi tror kommer från vår mamma som ofta sydde när vi var små. Efter några år öppnade vi tygaffären Les Tissus Colbert med inriktning på extra breda tyger av högsta kvalité. Vi drev butiken i 20 år, konsulterade inom textil och tog inredningsuppdrag.

Vi är unika som inredare genom att vi besitter lika mycket kunskap i det tekniska vad gäller montering och sömnad som i att guida rätt vad gäller urval av tyg, kvalité och färg. Vi ser vad som är rätt och fel och vet vad som fungerar. Vi låter möbler, färg och konst samverka för att skapa intressanta miljöer som gör intryck på människor.

 

"Vi skapar hem och kontor med rätt energi"

Lite om Helena


Helena inreder med färg och textil av ett klassiskt uttryck som andas kvalitet. Helena ärutbildad inom textil och färglära och har inrett många hem, kontor och hotell. Åregården,Sandviks herrgård och Moumo är några exempel.

”Jag är tygoman som förespråkar textilier för att skapa en härlig ombonad känsla. Genom dess vågiga form blir allting mjukare.

Som bonus åstadkommer textilier dessutom ljudabsorption, mörkläggning och lagom temperatur vid olika årstider.”

Lite om Lisa

Lisa tycker det är viktigt att lyfta fram miljöns ursprung, arkitektur och historia i inredningen och är duktig på att addera en modern touch och gärna lite humor.  Lisa har utbildning både inom ekonomi och inredning.

”För mig är det viktigt att skapa miljöer där alla mår bra. Lika väsentligt på arbetet som i hemmet. Jag drivs av all intressant forskning som visar hur mycket miljön påverkar vår hälsa.”

bottom of page