top of page

SNEK KÖK och SYSTRARNA AXELSSON

Vi är väldigt entusiastiska över vårt samarbete med SNEK Kök och deras måtto

 

“Timeless Value” genomsyrar allt i vårt tänkande. Vi ser bakåt och tänker framåt.

Vi tar det bästa som det traditionella och beprövade har att erbjuda och kombinerar

det med modern teknik för att skapa en tidlös kvalitetsprodukt.

Det handlar inte bara om slutproduktens kvalitet och design, vägen dit är lika viktig, speciellt miljöaspekten.

 

Nu har du möjligheten att komma till vår Studio på Karlavägen 46.

och uppleva hur SNEK Kök, känna den naturliga skönheten av kvistfri furu med ett fantastiskt hantverk .

Varje element i SNEK Köks sortiment är noggrant utformat för att skapa en harmonisk och välkomnande atmosfär i ditt hem. Från kök till badrum, deras samlingar är en lovsång till det enhetliga och estetiskt tilltalande – där design möter funktion i en dans som berikar ditt dagliga liv.

Med SNEK Köks intuitiva planeringsverktyg och vår personliga support blir resan från första idé till den slutliga installationen en glädje. Och för dig i Stockholmsområdet sträcker sig vårt engagemang ännu längre – vi erbjuder en komplett installationsservice som säkerställer att ditt nya kök eller badrum blir precis som du drömt om.

Vår expertis inom färgsättning, belysning, och val av beslag och kranar säkerställer att varje detalj reflekterar din personliga stil och höjer din livsmiljö. Besök oss på Karlavägen 46 för att se SNEK Köks extraordinära arbete och låt oss hjälpa dig att ta de första stegen mot att förvandla ditt hem.

Med SNEK Kök och Systrarna Axelssons Studio, är varje detalj en del av din hemberättelse och varje kök ett verk av tidlöst hantverk.

Besök vår Studio och börja resan mot ditt drömhem med SNEK Kök idag.


SNEK KÖK

SNEK Kök specialiserar sig på att förverkliga din köksdröm med en unik kombination av svenskt hantverk, massiv furu och moderna designlösningar. Och nu ger vi dig en unik möjlighet att inte bara drömma om, utan faktiskt se och känna på ditt framtida kök.

 

SNEK Kök är synonymt med hållbarhet, skönhet och funktionalitet, där varje detalj – från den årtusenden gamla laxstjärtsfogen till de mjukstängande lådskenorna – berättar en historia om tidlöst hantverk anpassat för det moderna hemmet.
 

“Timeless Value” genomsyrar allt i vårt tänkande. Vi ser bakåt och tänker framåt.
Vi tar det bästa som det traditionella och beprövade har att erbjuda och kombinerar det med modern teknik för att skapa en tidlös kvalitetsprodukt. Det handlar inte bara om slutproduktens kvalitet och design, vägen dit är lika viktig, speciellt miljöaspekten.

Namnet Snêk kommer från en av de
gamla norrländska “bondska” dialekterna.
Ordet betydet “snickra”.
bottom of page